Парично отчитане в семейство или фирма

Връзка с нас

Този сайт е собственост на фирма "Уеб Арт ЕООД". Можете да се свържете с нашия екип като изпратите писмо на email .

 

Как работи системата?

Тази онлайн система е подходяща за управление на парични средства в семейство, фирма или друга организация, в която има движение на пари. Системата е удобна и за отчитане на приходи и разходи по различни проекти и кампании. Можете да регистрирате сметка и да добавите потребители (служители във фирмата, членове на Вашето семейство и др.) към нея, като им зададете различни нива на достъп. Системата не изисква никакви лични данни, освен e-mail адрес.

За да разберете най-лесно как работи системата, можете да си представите една таблица, в която можете да въвеждате приходи и разходи (движения) в различни категории. Потребителят, който създава сметката е нейния администратор. Администраторът може да дефинира различни категории, в които се регистрират движенията, както и да добавя потребители към сметката.

В системата има функция, чрез която администраторът може да изпрати достъп до сметка на потребители (приятели, колеги, служители, партньори). Когато администраторът добавя потребител към дадена сметка, може да посочи различни права - потребителят да може да регистрира движения, потребителят да вижда само собствените си движения и др.

В горната дясна част на екрана има падащо меню, чрез което всеки потребител може да превключва между сметките в системата, до които има достъп.

Когато в системата се въвежда движение може да се посочва към коя категория е съответното движение и по какъв начин е реализирано плащането - в брой, по банков път или друг начин.

Важна функция е възможността за изготвяне на справки в табличен и графичен вид. По всяко време въведените данни могат да бъдат филтрирани по различни критерии, за да получите информацията, от която се нуждаете. Филтрираните движения могат да бъдат съхранени в Excel формат, който е удобен за архивиране на данните и изпращане чрез e-mail. Въведената информация също се обобщава от системата по периоди и категории и се представя визуално чрез графики.

 

Демонстрация


Регистриране на движения

Приходи и разходи

Dnevnika.com предлага на потребителите възможност за лесно въвеждане на приходи и разходи. Формата за регистриране на движение е изключително удобна за работа под всякакви устройства.

Категоризиране на движенията

Категоризиране на движенията

В системата има възможност за добавяне на категории, в които да се въвеждат паричните движения. Въведени по този начин движения, могат лесно да бъдат анализирани от системата.

Справки и графики

Справки и графики

Системата предлага възможност за филтриране на данните по различни критерии. Резултатите от справките могат да бъдат визуализирани в графичен вид, като и да бъдат съхранени в Excel формат.

Демонстрация

Демонстрация

За да добиете по-ясна представа как работи системата, можете да разгледате демонстративния профил, който сме подготвили за Вас. За да влезете в демонстративен режим, кликнете ТУК.

 

Гаранции

Гарантирана производителност

Гарантирана софтуерна производителност!

Онлайн системата, която сме разработили за Вас е съобразена с най-новите технологии и методи на програмиране. Това гарантира нейната стабилност и бързодействие дори на по-бавни компютърни конфигурации. Резервните копия на базата данни, които се правят ежедневно осигуряват допълнителна сигурност на Вашите данни. Графичният интерфейс на системата, който сме разработили правят ежедневната Ви работа с нея лека и приятна.

Българска система

100% български продукт!

Системата е софтуер разработен изцяло и само от българи. Заплащането на абонамент ще стимулира развитието на нашия екип в тази насока, което неминуемо ще доведе до разработването на по-функционални версии на системата. На тези от Вас, които споделят мнението, че развитието на българския софтуер трябва да продължава напред, искаме да изкажем специална благодарност за разбирането и търпението, което проявяват към нашия бранш.