Седмичен календар-график за детски център

Онлайн системата "Дневника" е подходяща за използване в детски център, в който се води седмичен график и работи с предварително запазени часове.

В системата има функции за лесно въвеждане на информация за всеки запазен час от клиент, пациент (когато системата се използва от лекари и ученик (когато се използва от учители). По всяко време можете да влезете в системата от вашия телефон, лаптоп или компютър и да видите работния си график с предстоящи ангажименти, както история на стари срещи.

Споделен календар за детски център


В страницата с настройки има възможност да се посочат почивните дни и да се зададе индивидуално работно време за всеки работен ден от седмицата

Работно време на детски център

Може също така да се посочи дали ще се работи с цени в системата и с предварително дефинирани услуги. За всяка от услугите може да се посочва код, има и цена и да се добавя в списък с услуги. Когато тя бъде посочена към даден запазен час се калкулира крайна цена.

Едно от предимствата на системата е, че може да се съхранява списък с клиенти, от който те могат да бъдат избирани лесно по телефон само с едно натискане. По този начин не е нужно да запазвате номерата във вашия телефон. Към всеки клиент може да се съхранява и най-различна допълнителна информация, като вие може да настройте разделите и полетата в зависимост от това каква информация желаете да съхранявате.

Към всеки клиент може да се води и допълнителен списък с посещения, а към всяко посещение лесно се добавят снимки, в случай че е необходимо да се документира визуално някакво събитие.

Можете да предоставите персонален линк към вашия календар-график на Вашите клиенти. Когато го отворят на екрана им се показва в табличен вид вашия график и те могат да видят в реално време кога имате свободни часове. Така те могат да си изберат подходящ ден и час и само да Ви позвънят за запазване.

Календар график за специалисти